HTML

Kávéházi Alkotó

„- Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része. - Melyik az a rész? - Az, amikor te meg én mi leszünk.” (Micimackó)

Linkblog

Friss topikok

  • paradicsommúzsa: :) Javítottam pár elgépelést.. Karna (2011.05.19. 02:56) Palatschinken
  • Beusca: várjuk a további fejleményeket! (2011.04.05. 07:20) Szünet után
  • Beusca: ich wünshce dir angenehmen aufenthalt! vagy valami ilyesmi:-) (2011.04.05. 07:18) Na szóval Berlin
  • paradicsommúzsa: @berlin_mount: Danke! (2011.04.04. 18:49) "Ich liebe Wurst"
  • paradicsommúzsa: @vájcsájki: Igyekszünk! :)) És várunk jó kis feladatötleteket! (2010.11.29. 10:00) 1. feladatunk konklúzói

Szívesen hallgatjuk:

Első feladat

2010.11.07. 20:15 paradicsommúzsa

Triónk minden tagja egy papírkára felírt 3 szót, amit megosztottunk egymással. Ennek a 3x3=9 szónak - mely lehetett tárgy, fogalom, bármi - szerepelnie kell abban a kb. egy oldalas írásban, amit a legközelebbi találkozón felolvasunk egymásnak.

A szavak:

- cipősarok, szemüveg, pattanás
- fülhallgató, csokikrém, álommanó
- termálvíz, futóverseny, csengő

Ez új, játékos feladatot biggyeszt a hétköznapokba, melyen teher nincs, viszont nem önmagunknak, hanem "publikumnak" írjuk. Mi vagyunk (egyelőre) ez a publikum, de az évtizedes ismeretség, barátság mellett (ellenére) próba elé is helyezi az embert, hiszen könnyen lehet, hogy új oldalunkról mutatkozunk be egymásnak. Carolee ötlete egyébként, így szeretne a napi, munkahelyi és egyéb problémák "asztalraöntése" mellett (után?) egy kis színt vinni az együttlétbe, az alkotás örömével, vagyis pozitívan zárni a napot.

Mini körünk harmadik tagja, Madamküri arcmimikával is jelezte, hogy számára ez az elsőnek kikiáltott feladat kevéssé testhezálló (utálja, mint a sz*rt: begörcsölt), de már körvonalazódnak az újabb feladatok, aminél szerintünk ő lesz a császár. Nem is engedtünk a hisztinek, hiszen a játék egyik lényege, hogy olyannal is foglalkozzunk, ami esetleg nem az erősségünk. (Madamküri nem támogatta internetes megjelenésünket, így nem is tud róla :), ezért a túlságosan magánjellegű megoldásait megkérdezése nélkül nem is publikáljuk.)

Jó szórakozást kívánunk magunknak!

Karna, Carolee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paradicsommuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr202432034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása