HTML

Kávéházi Alkotó

„- Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része. - Melyik az a rész? - Az, amikor te meg én mi leszünk.” (Micimackó)

Linkblog

Friss topikok

  • paradicsommúzsa: :) Javítottam pár elgépelést.. Karna (2011.05.19. 02:56) Palatschinken
  • Beusca: várjuk a további fejleményeket! (2011.04.05. 07:20) Szünet után
  • Beusca: ich wünshce dir angenehmen aufenthalt! vagy valami ilyesmi:-) (2011.04.05. 07:18) Na szóval Berlin
  • paradicsommúzsa: @berlin_mount: Danke! (2011.04.04. 18:49) "Ich liebe Wurst"
  • paradicsommúzsa: @vájcsájki: Igyekszünk! :)) És várunk jó kis feladatötleteket! (2010.11.29. 10:00) 1. feladatunk konklúzói

Szívesen hallgatjuk:

Újévi menüsorok

2010.12.14. 14:07 paradicsommúzsa

Elkészültek a menüsorok, köremail formájában megküldtük egymásnak, alább ábécé-sorrendben láthatóak. A szavazás közben folyamatosan zajlik. Holnap pedig jön az EREDMÉNY! :)

Carolee menüje

1. Fokhagyma-krémleves
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Ár: kb. 600 Ft

2. Olivás-fetás csirkemelltekercs joghurtos öntettel és hasábburgonyával
Elkészítési idő: 75 perc
Ár: kb. 3200 Ft

3. Csokis szuflé
Elkészítési idő: kb. 40 perc
Ár: 700 Ft

Ital: Orbán Pincészet Kőtenger Chardonnay (Karnával ejtett közös zsákmányunk a múltkori borkóstolásról, bármely menüsor esetén elfogyasztandó)

Karna menüje

csirkecomb baconnal, krumplival, fetás lencsével és kakaós-lekváros süti
előkaja (utóötlet): capribogyós, olívás, bazsalikomos paradicsom ~700 ft

hús

4 db csirkecomb: nemtudomhányHUF (legyen 1000)
só, bors: van 0ft
szalonna: 500ft (nem a szeletelt, van ilyen a kájzerszben)

köret1

prunkli: 300
vaj: van 0ft

köret2

2 doboz lencse: 600
feta(szerű)sajt: 400
1 citrom(nak a héja): 100
olívaolaj: van 0ft
fűszerek: van
fekette olíva: 300
(vagy fokhagyma: 50 ft) - ez mind kb 20-30 perc, éljen a 4 rózsás tűzhely

süti

kakaó: 500ft
liszt: van 0ft
lekvár: van 0ft :)
cukor: 200 ft (de van is)
tej: 150
1 tojás: van
vaj: van :)
sütőpor: van
ét csokibevonó: 200 - ez 30-40 perc

= 5000 HUF

Madamküri menüje

HÚSOS MENÜ:

Előétel: gombás rétes-kosárkák salátával, 4 főre kb. 1000-1200 Ft
Főétel: coq au vin petrezselymes krumplival, 4 főre kb. 3500 Ft
Desszert: narancsos-mákos pannacotta, 4 főre kb. 800 Ft

HALAS MENÜ:

Előétel: zöldborsókrém leves kókusztejjel és pirított mandulával, 4 főre kb.
1200-1500 Ft
Főétel: diós-mandulás bundázott halfilé hercegnőburgonyával, 4 főre kb. 3000
- 3500 Ft (haltól függően)
Desszert: csokoládé mousse, 4 főre kb. 800 Ft

Tündérke menüje

Előétel:
Avokádós falatok
Elkészítési idő: kb. 5 perc
Ár: kb. 600 Ft

Főétel:
Fokhagymás tejszínben, roston sütött pangasius filé burgonyapüré és Oliva bogyós salátaágyon
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Ár: kb. 3.000 Ft

Desszert:
Vajforgáccsal sütött tejszínes mákos guba - hogy jól is lakjunk :)

Elkészítési idő: kb. 30 perc

Ár: kb. 1.400 Ft

Italajánlat:
Félszáraz fehér bor - mégnemtudommelyikpincészettől

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paradicsommuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr622515324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása